Bruiloften

Prijs voor 6 uur aaneengesloten trouwreportage

Trouwfotografie is mogelijk vanaf 3 uur per dag .

Prijs vanaf 450 euro , dit is incl. digitale bestanden

Het is mogelijk de trouwfotografie uit te breiden met een proefreportage na het kennismakingsgesprek. Uiteraard in normale kleding, maar dit is superleuk om bijvoorbeeld te gebruiken voor een foto op de trouwuitnodiging. Deze reportage vindt plaats in mijn fotostudio in Veenendaal wat het erg bijzonder maakt, omdat de trouwreportage op locatie is en jullie zo samen van alles wat hebben. Bovendien kunnen jullie op deze manier kijken of mijn werkwijze jullie aanspreekt en of jullie me willen boeken voor de grote dag. De kosten hiervoor bedragen 109 euro waarna er bij de factuur van de bruiloft de helft in mindering wordt gebracht.

Ik vertrouw erop jullie hiermee op voorhand voldoende te hebben geïnformeerd over de mogelijkheden. Indien het jullie wat lijkt, dan is het in elk geval verstandig alvast jullie trouwdatum naar mij te mailen, zodat ik kan kijken of deze nog vrij is. Indien jullie niet met mij verder willen na het kennismakingsgesprek, kan deze datum tot 2 maanden voor de trouwdag kosteloos worden geannuleerd. Ook een voorstel voor een datum + tijd voor een kennismakingsgesprek kunnen jullie naar mij mailen.

Vanzelfsprekend kijk ik er naar uit jullie te mogen ontmoeten voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden nog eens mondeling door, kunnen we het alvast hebben over jullie wensen en bekijken voorbeelden van eerdere trouwreportages.

Er zit geen trouwalbum bij de prijs inbegrepen. Indien je wilt dat Fotobia dit voor je maakt, dan variëren de kosten hiervoor tussen de € 400,- (voor een standaard album) tot € 900,- voor een zeer luxueus album van bijvoorbeeld aluminium.

Wat van onze shoots:

Neem contact op

Al heel wat jaren ben ik een allround fotograaf. Mijn specialiteit is mijn persoonlijke benadering en mijn enthousiasme. De informele en persoonlijke sfeer zorgt voor een optimaal resultaat van de foto’s. Een leuke herinnering vastgelegd waar je met plezier op terug kijkt!

Bianca Martens-van Baaren

Adresgegevens

De smalle zijde 9f
3903 LL Veenendaal

Vind ons ook op

Instagram

Facebook

Stel je vraag: