Glamour/stellen

Stellen en glamour/boudoir

Een boudoir fotoshoot plannen kan op elk moment, want elke reden is goed! Wil je jezelf een groot cadeau geven, heb je bijvoorbeeld iets te vieren in deze fase van je leven, wil je een dagje helemaal voor jezelf plannen of wil je jouw geliefde verrassen met een mooi album vol sensuele foto’s van jou. Het kan allemaal!

Het is een geweldige ervaring en enorm goed voor je zelfvertrouwen. Want ik ga je laten voelen én zien dat je een prachtige vrouw bent.

Ook is een Bridal Boudoir shoot erg mooi, tijdens deze shoot word je in jouw prachtige bruidslingerie vastgelegd, compleet met jouw unieke accessoires zoals een sluier of hold-up kousen met jarretels. Het eindresultaat kun je bijvoorbeeld in  de ochtend van jullie bruiloft aan je aanstaande te  geven, maar ook is deze shoot natuurlijk erg leuk als je al getrouwd bent!

Gewoon als jezelf op de foto is natuurlijk ook geweldig, of met een prachtige glamour outfit.

Prijs

Prijs: €119,- samen met je partner, vriendin of zus? Dit is natuurlijk altijd bijzonder en kan altijd, jullie mogen beide een extra outfit meenemen

Prijs: €119,- Boudior/ glamour

Prijs: €165,-  met visagie en hairstyling 1 persoon 

  • Incl. foto’s via we transfer
  • Eventueel gebruik van de jurken en doeken van de studio
  • Duur ongeveer 1 uur
  • Stijlen en achergronden in overleg

Wat van onze shoots

Neem contact op

Al heel wat jaren ben ik een allround fotograaf. Mijn specialiteit is mijn persoonlijke benadering en mijn enthousiasme. De informele en persoonlijke sfeer zorgt voor een optimaal resultaat van de foto’s. Een leuke herinnering vastgelegd waar je met plezier op terug kijkt!

Bianca Martens-van Baaren

Adresgegevens

De smalle zijde 9f
3903 LL Veenendaal

Vind ons ook op

Instagram

Facebook

Stel je vraag: